Vandcenter Syd - tilbygning

Tilbygning

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S har udført byggesagen i storentreprise bestående af beton, murer og tømrer i egenproduktion. Derudover har vi haft ansvar for opgaverne på tagpap, facadeelementer, blik, stål, gulvbelægning, inventar og maler, som er løst i god dialog med vores samarbejdspartnere. Der har gennem hele byggeperioden været et godt samarbejde med både bygherre, rådgiver, arkitekt og underentreprenører, hvilket har gjort, at vi løbende kunne løse ændringer til det meget detaljerede projekt. Tilbygningen er placeret oven på den eksisterende vandbeholder, som er indrettet til kælder med teknikrum og omklædningsfaciliteter. 

Tanken bag projektet har været at skabe en bygning med masser af lys, luft og liv, der danner den ideelle ramme for et godt arbejdsmiljø, og det er til bygherres store tilfredshed lykkes.

 

”HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S kvalificerede sig og vandt opgaven på bygningsstorentreprisen. Med fokus på rentable materialevalg med mindst mulig miljøpåvirkning, et fleksibelt byggeri samt godt arbejdsmiljø og indeklima for kontorarbejdspladserne, takker vi for det gode og løsningsorienterede samarbejde, hvor helhed, detaljer, tid og økonomi er gået op i en højere enhed. ”

Anders Knudsen, projektleder, Vandcenter Syd A/S

Entreprise: Storentreprise

Egenproduktion: Beton, murer og tømrer

Bygherre: Vandcenter Syd

Beliggenhed: Odense

Byggeperiode: 2015

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244