Nyt domicil - TDC Erhvervscenter Odense

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S har opført TDC Erhvervscenter Odenses nye domicil, som rummer et kontorhus på ca. 670 m2 fordelt på to plan og et mindre udhus på 50 m2. Projektet er gennemført med HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S som totalentreprenør, og bygningen er opført i betonelementer med facader i en speciel pladetype af kobberoxid samt store vinduesfacadepartier i glas og aluminium.

TDC Erhvervscenter Odense har med det specielle materialevalg fået en meget markant og synlig bygning med facade ud mod Stærmosegårdsvej i det travle kvarter omkring Rosengårdcenteret.

Der har i hele byggeperioden været en rigtig god kontakt mellem bygherre og HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, og Ole Folmer, Erhvervspartner, TDC Erhvervscenter Odense udtaler: 

TDC Erhvervscenter Odense er inde i en spændende udvikling, hvilket har udløst et behov for nye og større lokaler centralt i Odense. Vi har valgt at indgå samarbejde med HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, som har stået for opførelsen af vores nye domicil i Odense, da vi mener, de med deres fokus på kvalitet og ordholdenhed er det helt rigtige match for os.

”Vi har haft et gnidningsfrit samarbejde med HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S. Samarbejdet har været kendetegnet af en god og konstruktiv dialog, og vi er utrolig glade for vores nye omgivelser.”

Ole Folmer, Erhvervspartner, TDC Erhvervscenter Odense

Entreprise: Totalentreprise

Ingeniør: Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfimra A/S

Egenproduktion: Beton, murer, tømrer

Bygherre: TDC Erhvervscenter Odense

Beliggenhed: Stæremosegårdsvej, Odense M

Byggeperiode: 2015-2016

Arkitekt: Bent Dyreborg

Byggeareal: 670 m2
Entreprisesum: 10 mio.

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244