Sygehus Lillebælt, Vejle

. etage indeholdende 1260 velindrettede m2 oven på en af Sygehus Lillebælts eksisterende bygninger, der i forvejen rummer aktive behandlingsfunktioner.

Netop de aktive behandlingsfunktioner var en af de største udfordringer for byggeriet, da de i gennem hele byggeperioden var i fuld drift. Derfor var det vitalt, at der var gennemstrømning af både vand og el på de eksisterende etager, samtidig med at de forskellige processer skulle passes ind for at undgå store støv- og støjgener.

Der er brugt ekstraordinær lang tid på planlægning af byggeproces og logistik forud for opstarten, da et projekt af en sådan kaliber kun kan lykkes ved nøje planlægning. Derudover har der gennem byggeprocessen været tæt dialog med bygherre såvel som sygehusets forskellige funktioner, så vi helt fra starten har sikret os, at hele forløbet gennemføres så gnidningsfrit som muligt.

Vi har haft egenproduktion på hele betondelen, og har haft mellem 5-6 håndværkere på projektet. Selve betonopgaven bestod i støbning af filigrandæk, in-situ vægge og in-situ trappe, samt elementsøjler og elementvægge, så det har været en spændende betonopgave, der udmundede sig i et flot resultat.

Entreprise: Totalentreprise

Ingeniør: Niras A/S

Egenproduktion: Beton

Bygherre: Region Syddanmark

Beliggenhed: Vejle

Byggeperiode: 2015-2016

Byggeareal: 1400 m2

Entreprisesum: 27,5 mio.

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244