Seneste nyheder

Læs nyheder fra HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S

50 års jubilæum og pension

31-08-2022

Efter 50 års arbejde i HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S har Ole Raahøj, formand for vores diamantbore/skære afdeling, ved udgangen af august, valgt at gå på pension.

Tak til Ole for et rigtig godt samarbejde igennem alle årene. Vi sætter stor pris på hans altid gode humør - især hans sang og fløjten på gangene. Hans loyalitet og indsats i virksomheden er bemærkelsesværdig og vi er stolte af, at han har været en del af HANS JØRGENSEN & SØN i 50 år.

Vi vil gerne sige tak til Ole Raahøj, for den indsats han har ydet hos os, og ønske ham held og lykke med hans otium.

STORT tillykke til vores dygtige elev

13-10-21

Vi er meget stolte af vores kontorelev Thea Steenstrup Haugaard, som har været til eksamen og forsvaret sin fagprøve, som mundede ud i en meget flot karakter.
Samtidig har Thea fået en flot pris i form af et legat, som er indstillet af Tietgenskolen. Legatet er en anerkendelse af Theas kvalifikationer og udviste personlige egenskaber under skoleforløbet. 
Vi er meget glade for at få Thea med på holdet, da hun er blevet fastansat fra 1. november, vi glæder os til samarbejdet fremover.

STORT TILLYKKE til vores nyudlærte struktør

24-09-2021

Så blev vores struktørelev Noori udlært og antaget med ros, rigtig godt gået.
Opgaven var pertentligt og veludført, hvilket er kendetegnet for ham.
Udover Nooris opgave, blev han valgt af sine kollegaer som den kollegiale, hjælpsomme, lyttende og inspirerende kollega.
HANS JØRGENSEN OG SØN Entreprenører A/S samt dine arbejdskollegaer ønsker dig tillykke med det fine resultat, og vi glæder os til samarbejdet fremover.

Miljødiplom i 2020

04-09-2020

Hos HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S arbejder vi målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning og leve op til gældende miljølovgivning til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og os selv. 
Vi har senest modtaget Miljødiplom i 2020, og det er bevis på, at vi mener det, når vi siger, vi er en miljørigtig virksomhed.

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244