Nyborg Destilleri

Statsbanernes over 125 år gamle værksteder på arealerne tæt ved havnen i Nyborg har fået nyt liv, da HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S med Nyborg Destilleri som bygherre har renoveret og ombygget lokaliteterne med respekt for den kulturarv og historie, der ligger i området.

Opgaven blev udbudt i en totalentreprise og omfatter renovering af den eksisterende bygning, der i sin tid tjente som værksted for jernbanevogne og lokomotiver. Bygningens mere end et århundrede gamle og æstetisk smukke tagkonstruktion i træ trængte ligeledes til en kærlig hånd. Med i totalentreprisen er derfor en ny tagkonstruktion på de eksisterende spær.

Derudover indeholder projektet indretning til butik, café, køkken, kontor, toiletfaciliteter samt produktion og lagerlokaler. Det samlede entrepriseareal udgør ca. 7750 m2.

Vores håndværkere er stadig i gang på destilleriet, som i juni 2017 slår dørene op for offentligheden til åbent hus. Blender & Fortæller hos Nyborg Destilleri, Kim Møller-Elshøj glæder sig over den snart færdige ombygning og siger om håndværkernes arbejde:


”Vi er glade for samarbejdet med HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, som i en totalentreprise har stået for renovering og ombygningen af statsbanernes 125 år gamle værksteder i Nyborg til et moderne destilleri. De har i vid udtrækning evnet at sætte sig ind i vores behov og ønsker, så vi hele vejen igennem byggeprocessen har kunnet regne med, at alt ville blive, som vi har ønsket det ved at overlade renoveringen i deres hænder.”

Entreprise: Totalentreprise

Bygherre: Nyborg Destilleri

Beliggenhed: Nyborg

Byggeperiode: 2014-2017

Byggeareal: 7750

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244