Kokken & Jomfruen

Opførsel af nyt hovedkontor og produktionskøkken

Hovedkontoret indrettes med plads til ca. 35 kontorarbejdspladser samt diverse mødelokaler og show-køkken. Hovedkontoret får et areal på ca. 950 m2.

Produktionskøkkenet indrettes med varm- og koldafdeling, frost- og kølerum samt lager - i alt et areal på 2050 m2.

Samlet areal på bebyggelsen er 3000 m2.

Køle- og fryserum udgør 360 m2.

Entreprise: Totalentreprise

Ingeniør: OBH A/S

Bygherre: Kokken & Jomfruen

Beliggenhed: Odense

Byggeperiode: 2012

Arkitekt: Jesper Thyge Brygger

Byggeareal: Administrations- og produktionsbygning, i alt 9500 m2

Entreprisesum: 25 mio. kr. ekskl. moms

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 0683
M: info@hjsas.dk
CVR: 30694244